joi, 17 februarie 2011

Înscriere Etapa 1 Clujul Pedalează

Dupa cum arata indicatorul "Countdown - Clujul Pedalează" mai sunt 16 zile pana la Etapa 1 a concursului.

Concursul se va desfasura in data de 6 martie 2011 la Cluj, langa Hotelul Belvedere.
De data aceasta, baietii din echipa "Clujul Pedaleaza", au facut un site oficial a concursului: http://clujulpedaleaza.ro/ si, se pare, ca s-au pregatit mult mai bine decat la Editia Prolog. Din informatiile pe care ni le dau ei, se pare ca, o sa avem chip-uri de cronometrare de data aceasta, deci nu o sa mai fie probleme de clasament si de rezultate.

Ca de obicei, concursul se adreseaza tuturor, indiferent de varsta, indiferent de conditia fizica sau de bicicleta. El se adreseaza atat amatorilor cat si elitelor.

Si de data aceasta taxa de participare este de 10 lei pentru cei inscrisi on-line si de 15 lei pentru cei inscrisi la fata locului.
Ca si la Editia Prolog, pachetul de inscriere include alimente şi băuturi în zona de start/finish; alimente şi băuturi înainte şi după concurs; număr de concurs; chip de cronometrare; trofee şi medalii pentru premiaţi; diplomă participant.

De data aceasta, exista 10 categorii de inscriere:

- Copii sub 5 ani
- Copii intre 6-8 ani
- Copii intre 9-11 ani
- Copii intre 12-14 ani
- Incepatori
- Avansati
- Experti
- Intelepti
- Familie
- Special

Mai multe detalii gasiti aici: http://clujulpedaleaza.ro/concurs/index.php/inscrieri/regulament/2

Ieri m-am inscris si eu pe site-ul oficial la categoria "Avansati". Am stat cam mult pe ganduri... aveam la dispozitie 2 categorii la care puteam sa ma inscriu: Incepatori si Avansati. Initial m-am inscris la categoria "Incepatori", dar, la indrumarile si incurajarile echipei "Clujul Pedaleaza" am decis sa ma inscriu la categoria "Avansati".

Daca doriti sa va inscrieti puteti accesa linkul: http://clujulpedaleaza.ro/concurs/index.php/inscrieri/add

Acestea fiind spuse... Sper sa fie o zi frumoasa de Mărţisor ... 6 martie ! Ne vedem acolo !

2 comentarii: