sâmbătă, 26 februarie 2011

Un nou rider în echipă / AvenTura de azi...

In urma cu aproximativ 2 saptamani, am postat link-ul blogului pe facebook. Am postat link-ul pentru  reclama, pentru a-mi fii citit blogul. Dar, se pare, ca, un ciclist, din orasul Gherla, mi l-a gasit, si a luat legatura cu mine.

Ne-am imprietenit rapid, si am aflat rapid ca avem interese comune. De fapt, avem acelasi hobby: ciclismul.
Am aflat ca, amandoi facem ture prin jurul orasului, ne plac turele prin mijlocul naturii, am aflat ca avem exact aceeasi bicicleta, si avem exact acelasi echipament.

De atunci, tot am incercat sa iesim pentru o intalnire, dar, se pare ca vremea de afara a fost impotriva noastra.

Astazi, a iesit soarele, a inceput sa se incalzeasca afara, iar, noi, am profitat de ocazie ca sa ne intalnim.
Traseul a fost usor de stabilit. Eu plec spre Gherla, iar el vine spre Dej, la jumatatea drumului ne intalnim, iar de acolo mergem sa vizitam castelul Kornis (datat din 1573; detalii AICI ).

La ora 16:15 am pornit amandoi la drum. Mi-am pregatit rucsacul, mi-am coborat bicicleta de la etajul 6 si am pornit.

Cum vremea a inceput sa se incalzeasca... zapada s-a topit, iar drumul e plin de noroi si de belti.
Am pedalat incetisor cu aproximativ 15-20 km/h. La iesirea din satul Manastirea (dinspre Gherla ) m-am intalnit cu prietenul meu, am facut cunostiinta si am plecat spre castel.

Cand am ajuns la castel, am fost putin dezamagit... nu  este ingrijit deloc,  e in ruine, ba mai mult, o stana de oi exact in mijlocu  castelului ( nu am putut sa vedem intrarea castelului din cauza ei - intrarea e cea mai interesanta parte a castelului ).  La castel, ne-am facut impreuna niste poze... am stat putin la povesti, si apoi ne-am intors amandoi spre casa.







In mare... azi a fost o vreme frumoasa, o zi frumoasa si o AvenTura superba, cu exceptia drumului care a fost un dezastru total.



Sper sa mai iesim impreuna si pe alte trasee, si sper sa  fim prieteni buni in continuare. In acest fel, echipa mea de ciclisti s-a marit cu inca o persoana.

Azi am facut 25,49 km intr-un timp de pedalare de 1:57:26 cu o viteza medie de 13,0 km.

Un comentariu:

  1. Felicitări! Sper să se facă mai frumos afară, să se mai usuce drumurile și să ies din nou cu bicicleta.

    RăspundețiȘtergere